top of page

2023

Hold

Hos Holististisk Fysioterapi har vi hold og aktiviteter til din lille baby, men også din baby, som er på vej til at udforske verden og snart i gang med at kravle.
Vi fokuserer på hygge med fællesaktiviteter, sanglege og sansemotorik.

Det allervigtigste er at du og dit barn kan hygge jer sammen om aktiviteter der fremmer dit barns motoriske, sociale og kognitive udvikling.
 

generel sansemotorik (3).jpg

Sansemotorik

Vi har fokus på at stimulere dit barns sanser og styrke deres motoriske og kognitive udvikling gennem leg og nærvær. Men vigtigst af alt er den intime stund mellem dig og dit barn i fokus og jeres relation og måde at være sammen på vil udvikle sig. Vi bruger sang og sanglege, motoriske tumleøvelser og sanselige aktiviteter, der alt sammen kan tilpasses sådan, at det passer til dig og dit barn.

legestue.jpg

Kryb & Kravl

Vi leger os frem til at dit barn bogstaveligt talt kommer frem af i verden. Vi skal gå på opdagelse i kroppens evne til at bevæge sig, bevæge sig væk fra noget, over noget, under noget, bevæge sig sammen med nogen.

SANSEMOTORIK COVER (Instagram-opslag (Kvadrat)) (489 × 744px).jpg
far på barsel (1).jpg

Far på barsel

Er du en far med et barn i alderen 6-12 måneder? Hos Holistisk Fysioterapi inviterer vi dig og dit barn til en spændende tid med leg og udvikling. Sammen vil vi udforske verden, udvide horisonten, og lære om, hvordan kroppen fungerer. Vi vil guide dig i, hvordan du kan stimulere dit barns krop optimalt, uden at under- eller overstimulere.

 

Nyd en nærværende og hyggelig stund med sang, leg, sanseoplevelser og samvær med andre fædre og børn. Kom og hyg dig med os hos Holistisk Fysioterapi, og bliv klogere på både dig og dit barns udvikling.

bottom of page