top of page

Hvad siger klienterne om Holistisk Fysioterapi?

Holistisk Fysioterapi ville ikke eksistere uden jer - og derfor er jeg også så inderligt taknemmelig, hver gang nogle af jer vælger at dele jeres oplevelser med jeres besøg hos mig! 

Vil du gerne vide lidt mere om Holistisk Fysioterapi, kan du her læse lidt af hvad andre siger om behandlinger hos mig:

sansemotorik holistisk fysioterapi (17).png

Tak for at dele!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kranio Sakral

Jeg har i forbindelse med min vej ud af en overbelastningsreaktion fået to kranio-sakral-behandlinger ved Louisa fra Holistisk Fysioterapi. Det har været en rigtig god oplevelse og en hjælp både fysisk og mentalt. Fra allerførste besøg blev jeg taget imod i en varm, tryg og professionel atmosfære. Overraskende hurtigt fandt jeg ind i en dyb ro ved hjælp af Louisas blide og kyndige tryk.

 

Efter begge behandlinger har min krop arbejdet videre selv, og også i den forbindelse ydede Louisa en formidabel service og stod til rådighed med øvelser og gode råd via mail. I anden behandling kunne Louisa fornemme noget uforløst i min krop, og gennem den snak vi havde herom, blev jeg hjulpet i gang med en proces, hvor jeg blev bevidst om hidtil uopdagede sider ved mig selv. Holistisk Fysioterapi lever i den grad op til navnet og har fokus på både krop og sind. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og glæder mig til selv at komme til næste behandling ved Louisa.

Rigtig god sommer til dig

 

De bedste hilsner Pia Brichstein Hansen

Babytjek

Vi har set Louisa 2 gange med vores datter. Vores første barn havde kolik, så da vores lille pige begyndte at græde meget og lave flitsbue omkring 2 ugers alderen, bimlede alle alarmer. Vi fik anbefalet Louisa af en veninde og fik en akut tid, så vi hurtigt kunne få løst eventuelle problemer. Louise var hjemme hos os en god time første gang. Hun var rolig, nærværende og gennemtjekkede vores lille pige, mens hun lyttede til vores bekymringer og observationer. Noget vi ikke har været vant til tidligere. Hun bekræftede nogle antagelser jeg havde omkring amningen, og gav os nogle øvelser og redskaber til at hjælpe os til at hjælpe vores datter. Allerede efter første gang mærkede vi en forskel.

 

Anden gang besøgte vi Louisa, som kunne se en klar forskel på amningen. Hun tjekkede vores pige igen, justerede vores øvelser og gav os flere redskaber med hjem. Louisa er nærværende, rolig, lyttende, nem at komme i kontakt med og samtidigt er hun utroligt dygtig. Jeg ville ønske hun også havde set vores søn, da han havde kolik. Hun har hjulpet os, så vi kan hjælpe vores datter og hjulpet mig få ro på mine indre alarmer.

bottom of page