top of page

Behandlinger til børn

Ved alle mine behandlinger til børn, uanset alder, er tid en væsentlig faktor. Der er derfor til alle børnebehandlinger afsat 60 min. Børnebehandlingerne kan foregå klinikken eller hjemme hos Jer, ved et tillæg på 199kr.
Hjemmebehandlingerne kan ikke bookes online, men ved at skrive en besked til info@holistiskfysioterapi.dk

20210205_131513304_iOS.jpg

Behandling af det større barn

Behandling til dit større barn, kan ofte starte med en snak omkring sanserne. Huden er vores største organ og vi modtager mange informationer herfra hvert sekund. Ikke alle indtryk kan være lige lette at rumme, hverken fra huden eller fra vores andre sanseorganer. Derfor skal vores sanser nogle gange have lidt kærlig hjælp for at balancere bedst muligt. Lad mig hjælpe dit barn med at få bedre betingelser for at integrere dagens sanseindtryk, ved at lave en sanseprofil i tæt samarbejde med jer forældre.

20180710_050854745_iOS_edited_edited.jpg

Babytjek 

Mange bekymringer kan komme over os som nybagte forældre, og vores intuition er stærk. Så lad mig endelig se, om ikke jeg kan hjælpe din baby, så du også igen kan finde ro. Måske har din baby, svært ved at amme pga. stramt tungebånd eller spændinger i nakke og kæbe. Der kan ses tydeligt sideforskel, favoritside, fladt eller skæv hovedform, uro og overstimulering af nervesystemet. Eller måske ønsker I bare lidt råd og vejledning til næste motoriske udfoldelse. Fysioterapien favner bredt, og det samme gør Kranio Sakral Terapien, så uanset hvad så gør jeg mit til, at I går herfra med viden i rygsækken. Husk på, at babytjek også kan foregå hjemme hos jer!

20210202_125814071_iOS.heic

Bevægeglæde uanset funktionsniveau

Hvis dit barn har motoriske eller sansemæssige udfordringer, påvirker dette hurtigt bevægeglæden og selvværdet. Ved simple øvelser og små tilpasninger i hverdagens aktiviteter kan vi ofte genskabe balancen i bevægeapparatet og derved øge bevægeglæden og selvværdet hos dit barn. Det kan også være, at dit barn har en specifik skade eller diagnose, der kræver en fysioterapeutisk indsats. Jeg har mange års fysioterapeutisk erfaring med børn og unge med forskellige psykiske og fysiske aktivitetsbegrænsninger. Jeg vil meget gerne, i tæt samarbejde med jer forældre, lave et unikt forløb tilpasset jeres familie. Min behandling kan i den forbindelse også foregå I jeres trygge rammer derhjemme eller evt. I barnets institution.

20210205_153805109_iOS_edited.jpg

Sansemotorik på hold

Et hold med fokus på at stimulere dit barns sanser og styrke deres motoriske og kognitive udvikling. Et hold hvor den intime stund mellem dig og dit barn er i fokus og jeres relation og måde at være sammen på vil udvikle sig. Vi bruger sang og sanglege, motoriske tumleøvelser og sanselige aktiviteter, der alt sammen kan tilpasses sådan, at det passer til dig og dit barn.

Tilmed jeres mødregruppe så kommer jeg gerne ud til jer! 

Se næste hold her

Tilmeld ved at sende en mail til info@holistiskfysioterapi.dk eller book online

Billede af Omar Lopez

Kranio Sakral Terapi

Kranio sakral terapi er en blid behandlingsform som tager udgangspunkt i at hjælpe vores centralnervesystem. Spændinger og skævheder i vores krop kan påvirke vores centralnervesystem, skabe uro og smerter. En graviditet og fødsel kan være en hård start på livet, spændinger og skævheder kan komme når vi skal ud af den snævre fødselskanal eller har stået skævt ned i bækkenet måske gennem flere måneder.

bottom of page