top of page
hænder

Behandlinger

Jeg er håndværker, og mit fineste håndværk er at få din krop i balance - med hjælp fra dig!

Jeg kan hjælpe dig der har 
- hovedpine
- holdningsrelaterede smerter
- spændinger og skævheder i ryg og nakke.
- fysiske symptomer på stress
- smerter i lænden
- spændinger og skævheder i bækkenet
Eller dig der måske "bare" trænger til forkæle dig selv og dit nervesystem med en behandling, hvor vi har fokus på at skabe ro og afspænding i din krop.

~ Kroppens holdning ~

Ryggen bærer dig, dit hoved og dit centralnervesystem. Vi lever i en hverdag, hvor vores holdning ofte er uhensigtsmæssigt belastet. Dette kan skabe gener som hovedpine, spændinger i nakke og skuldre, skævheder i ryg og bækken. Min tilgang til kroppen starter indefra og ud. Vi skal sikre os, at centralnervesystemet har de bedste betingelser gennem en god og sund holdning.

~ Kranio sakral terapi ~

Kranio = kranie, Sakral = korsben og Terapi = behandling. En naturlig behandlingsform der arbejder med dit centralnervesystem, kroppens computer. Ved en behandling bruger jeg forskellige teknikker til at udbedre spændinger og skævheder, der belaster dit centralnervesystem. Mit mål er at få din krop til at regenerere ved at løsne membraner, bindevæv og muskler så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit. Jeg er i gang med min uddannelse som Kraniosakralterapeut på KST Akademiet i Silkeborg. Jeg vil meget gerne tilbyde dig, at din behandling indeholder elementer herfra.

~ Bindevævet ~

Bindevævet - også kaldet fascierne - er et stort net, der strækker sig rundt i hele kroppen. Det dannes tidligt i fosterstadiet og danner lommer til nerver, muskler, organer, blodårer og hjernen, hvori de trygt kan udvikle sig. Fascierne har altså en stor rolle for kroppens udvikling og velbefindende. Vi kan derfor komme langt med at få din krop i bedring ved at arbejde med fasciernens bevægelighed.

bottom of page