top of page
20210813_075332532_iOS.jpg

Min rejse

Min interesse for kroppens egenskaber har jeg altid haft. Jeg er tidligere gymnast og danser og har mange års erfaring både på gulvet og som instruktør. Bevægeglæde har derfor altid været en vigtig del af mit liv, og jeg opdagede hurtigt, at jeg var god til også at skabe bevægeglæde i andre menneskers liv!

Jeg blev uddannet fysioterapeut i 2013, og mange ildsjæle har krydset min vej siden og inspireret mig til, hvor jeg står som fysioterapeut i dag. Jeg har efterhånden fået mig en god portion viden, erfaring og interesse indenfor arbejdet med vores bindevæv, vores sanser og psyke. Jeg ser vores krop som et stort spindelvæv, hvor alt dette hænger sammen. Vi kan ikke trække i én tråd uden resten vil følge med. Min uddannelse i Kranio Sakral Terapi fra KST Akademiet i Silkeborg, bekræfter og understøtter min tilgang til kroppen, på en sådan måde at jeg føler mig helt hjemme her. Jeg har ikke én behandling for Kranio Sakral Terapien ikke er en del af.

Jeg er udover at være en bevægeglad fysioterapeut også mor til tre dejlige børn. Dette har givet mig en enorm forståelse for, og indsigt i, det gode samarbejde der ligger med Jer forældre. Jeg ved hvordan det er at være bekymret, og jeg ved hvor meget det betyder at vores guldklumper har det godt. 

Jeg glæder mig utroligt meget til, at Holistisk Fysioterapi bliver en del af flere menneskers hverdag, -sådan vi vil opleve mere tillid til os selv og vores krop. 

bottom of page